fresh from azua's brain
selamat datang uolls.You want to Follow or go back Home.
Dia Dian Pelangi
Monday, 20 February 2012 @ 06:10 | 0 Comment [s]


بسم الله الرحمن الرحيم

allu..allu..
assalamualaikum dan salam sejahtera deariessss..hehe
hari nie mood semakin tidak menentu,pabila ombak 'week test' begitu menjadi-jadi
--'.arghhh

test for this week je ada 3 yang menggerunkan..
math+biology+chemistry..err FINE !!  #hatiku  ini terasa sungguh gundah gulana..apakah ini hanya mainan rasa untuk seketika?..haha
,,pray the best for me please ..

tonight i just wanna to share with gegirl kat lua tuh..
sesuatu yang ohsem,which i said ''oh my good,i loikeeee it ! ! !''
#dengan gaya retis kuasa ganda infiniti
hahhaha XD

let see this picture first...




ok..what do you think ?? gojes yang amat sangat right?...
haha i don't care if u olls said
''heyy u !! pe slow sangat u nie,pakai gear brpe ? !..we all dah tahu lah pesen-pesen camnie,,yang lagi hot takde ke ? ! ! '' errrrr.. saya terime seadanya,dengan hati terbuka =)

and actually i just found this blogger melalui  nurulcakapcakap.blogspot ..
kalau tak,sye pon tak tahu siapa sebenarnye si chantek manes atas neyh..

lets scroll to see more ohsemm picture








semart ^^.




semua pictures kat atas nie telah diambil di sini

dian pelangi *klik-klik-klik*

she's so beautiful..- fashion designer..# no wonder la kan..
sye like her style so much..unique,interesting and more haha
"boleh try la lepas nie ! !.."

so for gegirl yang nak buadterapi mata ke,nak try sumthing new dalam fesyen2 korang just do it ok.. as long bende tue tak mendatangkan sesuatu yang tak baek and u olls pon selesa dengan apa yang korang pakai, just go on..*wink


p/s :: jom klik sini the merchant daughter untuk lebih keterujaan yang mengasyikkan..haha

okeyh..time's up
study ! !
study ! !

nyte u olls
selamat-malam









Older Post | Newer Post
selamat datang






fall in love with
dian pelangi

owner request




بسم الله الرحمن الرحيم
assalamualaikum uolls

.Welcome to my blog. Be budak baik kat sini okeyh and leave your komen+jejak on my kotakborak kat bawah nie ye.
ikhlas dari sye,syafidatul azua suhaimi

story mybio advice terbaek


i heart them





klik-klik-klik




tinggal jejak here ! !




hikayat anakpakcik suhaimi





just for you




she's awesomee




awak tolong-saya suka




dicetus oleh


Template by : nur | izzati
Background : faqihah