fresh from azua's brain
selamat datang uolls.You want to Follow or go back Home.
Everything is Hard before it becomes Easy
Wednesday, 22 February 2012 @ 06:01 | 0 Comment [s]

بسم الله الرحمن الرحيم


assalamualaikum deariesss..
hehehe
totally today

kelas habes dalam jam 7malam tadi,dan usai je kelas tadi perot muncit nie bebunyik plak mintak diisi..hahaha =D,so pekene la roti BOM satu..plus susu lebeh kat kedai teko emas
(location=depan pintu timur UPSI )..slrpp sedap yang amat menyenakkan..

then kami (sya plus rakan-rakan) dengan semangatnya makan lajulaju sebab ...
sebab KAMI KELAPARAN ,
lepas makan lajulaju,kitaorang pon bejalan dengan lajulaju jugak nak kejar bas takot terlepas maghrib but unfortunately bas buruk  tuh full lah --' dan  meninggalkan kami dengan innocent nye
 

#haiiiiiiikkk kami pon bengang..
 

tapi tak mengapa..--yang patah tumbuh yang hilang berganti,
tak lama lepas tuh ada bas lagi..haha bas baru kod..hahaha..
#naek dengan penuh keselesaan *CHING ! !

dalam keseronokkan begelak ketawa besama rakan terchinta,datang sorang minah salleh sedang terkapai-kapai mencari tempat duduk..

dan kami dengan rasa ramahnya memanggil..

''you can seat here-seat here''..''have a seat''hahaha memang nak tegelak tahap gaban..

lepas tue mula la nak berborak..sorang tanya ''what's your name?''..dye pon balas JENNIFER..
sedap nama dye..then sorang2 gitau nama kat dye..seriously si JENN nie sporting abes

dan saat itu lah start semua ayat broken kelua..
''dont be shy-shy mieow lah''
''what u feel here,happy?''..translte-->apa perasaan duduk kat sini,seronok?..haha
''why your leg was luka?''..
''why u smile-smile??''..hahaha
banyak lagi yang kita-orang tanye sumpah memang dalam bas tue kita-orang je yang bising..

dan time da nak turun kat kolej..saya pon cakap lah kat si jenn nie..
''actually we want talk more with u but our english is very poor so i hope u happy lah with us eyh..''
hahaha #sangat broken right?!

si jenn nie pon balas ''it's ok..u do it very well..i'm glad to see u''..
#terharu sungguh biler dye cakap ''u do it very well''..

dan time tue baru saye terpikir,memang nak speaking omputih nie agak cmplicated but everything is hard before it becomes easy right ?!! so lets improve ourself!! jangan malu-malu

rasa untung jugak ditinggalkan bas hari nie
*think positive..#wink


p/s :: jom tengok MAS vs JEPUN
buad yang terbaek HARIMAU MALAYA.. i heart you

















Older Post | Newer Post
selamat datang






fall in love with
dian pelangi

owner request




بسم الله الرحمن الرحيم
assalamualaikum uolls

.Welcome to my blog. Be budak baik kat sini okeyh and leave your komen+jejak on my kotakborak kat bawah nie ye.
ikhlas dari sye,syafidatul azua suhaimi

story mybio advice terbaek


i heart them





klik-klik-klik




tinggal jejak here ! !




hikayat anakpakcik suhaimi





just for you




she's awesomee




awak tolong-saya suka




dicetus oleh


Template by : nur | izzati
Background : faqihah