fresh from azua's brain
selamat datang uolls.You want to Follow or go back Home.
take it easy
Saturday, 25 February 2012 @ 04:28 | 0 Comment [s]

بسم الله الرحمن الرحيم



 
assalamualaikum ! ! # tak jawab dose,kalau jawab cinte
hahaha mandai je..

erm weekend suda kan?,,actually hujung2 minggu mcmni la baru nak ambil kesempatan nak bermanje dan bemesre besama katil hijau ku yang tercinta but banyak  pulak hal yang mengekang-menghalang-membatalkan hasrat murni tersebut,maka  harapanku hnya tinggal harapan...sobsobsob

i've so many asssigment to be solved n must submit minggu depan pulak tuh,,
bio + chem + math + prs   aiyooo ! !
seyesly serabotrobot kepala nie..
berangan nak balek melaka minggu nie tak jadik,
nak sopink2 cancelled,
kemas-mengemas bilik yang meletop nie batal
huhh macam2


but mengeluh pon tak guna right??tambah saru je..

and i think better ikot je apa yg my bestie cakap=najwa latip..

''setiap yang berlaku ada kebaikan nya,
                    harus pejam mata dan cuba apa saja...''

najwa latip??kawan i??err itu dusta belaka   

okeyh nak cakap banyak pon tak gune,,keje menggunung tunggu tu..
as a cnclusion tht i got from this accident..is just follow da flow as long hal tue tidak mendatangkan sebarang kemudaratan and untuk kebaikkan bersame ..haha ye tidak je =P

( be patient ye azua ! ! )















Older Post | Newer Post
selamat datang






fall in love with
dian pelangi

owner request




بسم الله الرحمن الرحيم
assalamualaikum uolls

.Welcome to my blog. Be budak baik kat sini okeyh and leave your komen+jejak on my kotakborak kat bawah nie ye.
ikhlas dari sye,syafidatul azua suhaimi

story mybio advice terbaek


i heart them





klik-klik-klik




tinggal jejak here ! !




hikayat anakpakcik suhaimi





just for you




she's awesomee




awak tolong-saya suka




dicetus oleh


Template by : nur | izzati
Background : faqihah