fresh from azua's brain
selamat datang uolls.You want to Follow or go back Home.
final's comin' --'
Sunday, 4 March 2012 @ 06:54 | 0 Comment [s]




بسم الله الرحمن الرحيم



assalamualaikum..
long tyme no see erkk..haha
alhamdulillah weekend yang bahgia neyh dapat sye meluangkan masa dengan family yang tercinta..
berjalan-jalan di Jonker Walk yang sesak,bersesak-sesak menemani mak ayah di Madam King yang sememangnye crowded tuh! !,mencuci-cuci mata melihat lampu di sepanjang Sungai Melaka,awesomee..errr banyak lagi la..

seronok rasanya bila dapat besama-sama..ecehhh
da lama tak balek la katekan..around sebulan jugak rasanye..haha baru sebulan pon..
but itu dah cukup buat diri kerdil ini mengenal erti apa itu rindu..

and now i arrived at tg.malim suda..untuk meneruskan sisa-sisa sem1 di upsi nie..
sekejap je da nak abes sem...yahooo,,yabedabeduuu!!
haha girang tak girang lah kan..
but before that kene lah ngadap buku-buku yang tebal nak rak tuh for final fighting ..
hambekk kau..#tenganga jap

anyway,,pray the best for me yeah plizz..
dapatla pointer 3 above ke..3.5 above ke..otak ni senang tangkap ke..hati nie kasik terang ke..err macam2 pulak da hahaha
#pointer nak lebeh bukunye ke mana..gheee~
ahhhh tak qesah la..tolong doakan saya eyh..hehehe..


untuk my en.engineer,,study sunggh-sunggh jugak tawu




 
ok time's up..mau STUDY ! ! STUDY ! ! hehe
daaa~

assalamualaikum yerp..








Older Post
selamat datang






fall in love with
dian pelangi

owner request




بسم الله الرحمن الرحيم
assalamualaikum uolls

.Welcome to my blog. Be budak baik kat sini okeyh and leave your komen+jejak on my kotakborak kat bawah nie ye.
ikhlas dari sye,syafidatul azua suhaimi

story mybio advice terbaek


i heart them





klik-klik-klik




tinggal jejak here ! !




hikayat anakpakcik suhaimi





just for you




she's awesomee




awak tolong-saya suka




dicetus oleh


Template by : nur | izzati
Background : faqihah